Het is bijna zo ver..
Hoi allemaal..
Het is bijna zo ver.. Over 11 dagen vertrek ik samen met Loes en Margriet naar Bacelona.. We hebben alle 3 nog geen verblijfplaats daar dus word het nog spannend.. We hebben gisteren met z´n alle de vlucht geboekt we vertrekken vanuit Rotterdam.. Dat boeken geef toch nog de nodige moeilijkheden.. Margriet was vergeten om in te vullen dat ze bagage mee wou nemen.. Dus die moest ze erna nog bij boeken.. Het is maar goed dat mijn papa gezien had dat die er niet bij stond anders stonden we dalijk op het vliegveld en dan kan ze haar bagaga niet mee nemen.. Dat was denk ik achteraf best grappig geweest en vooral omdat ze het zelf heeft ingevuld.. hihi..
Nou maar hopen dat we snel een verblijf plaats hebben en dan is er nog maar 1 ding om te doen.. Inpakken en weg wezen.. Ik weet wel dat ik iedereen heel erg ga missen..
XOXO
Gaby!
Nou je eerste blog is een feit.. hopelijk duurt je volgende nog heeeeeeeeeeeeeel lang !!
Nou schatje ik ga je ook volgen........digitaal dan wel hé
L O L
Zeker dat ik al die verhalen van jou vanuit Barcelona ga volgen!
Lieve schat, ik hoop dat je een hele mooie tijd hebt in Barcelona. De laatste lootjes ben je nu aan het afwerken. Je zit nu tegenover mij allerlei formulieren in te vullen, met Birdy op de achtergrond. Lieve meid, ik zal je zo missen. Maar eerst nog even een nieuwe garderobe kopen samen met je zus, koffers in pakken en dan afscheid nemen.
He Gaby leuk begin van je blog ,hele fijne tijd in Barcelona en geniet ervan ,ik ga regelmatig op je blog kijken, groetjes