I say hello from Barcelona!
Hallo allemaal!!
Ik heb weer een hele tijd niks meer geschreven dus ik dacht nu ik bij Margriet ben (want mijn internet doet het gewoon niet!).. Maar zoals ik al zei mijn internet doet het maar heel af en toe.. Dat is echt heel vervelend..
Volgens mij is het bijna 3 dagen geleden sinds ik iets heb geschreven dus ik begin bij eergisteren.. s'ochtens zijn ik en Loes naar de lidl geweest.. We waren maar samen gegaan omdat Margriet zich weer eens moest verslapen.. Altijd wat met ons Margrietjee.. Maar toen we dus bij de Lidl waren hadden we er niet bij stil gestaan dat alles wat we kochten we ook weer mee naar huis moest sjouwen.. Dat was wel een probleem omdat Loes 3 tasen had en ik 2.. Maar die waren echt super zwaar!! Verdwalen we ook nog.. Dus wij hadden bijna 15 blokken gelopen of teminste dat voelde zo.. Toen we het opgaven gingen we een bus zoeken waar we mee naar huis konden.. Toen we die hadden gevonden moesten we eerst omlopen om aan de andere kant van de straat te komen.. Natuurlijk liepen we ook nog eens de om weg.. Zal wel weer eens niet.. Toen we eindelijk thuis waren hebben we maar meteen wat gegeten want we hadden honger.. Wat we daarna hebben gedaan weet ik niks meer vanaf.. maar s'avonds had ik dus weer bij Loes gegeten we hebben toen een hele hoop rotzooi bij elkaar geflikkert en het was heel lekker geworden!! Dus ik heb officeel het gevoel dat ik kan koken.. hihi..Maar meer weet ik niet ik niet meer van die dag.. Er komt ook zoveel op me af dat ik niet meer bij kan houden welke dag welke is.. Ik heb ook echt niet het gevoel dat het al vrijdag is..
Gisteren.. We hebben de bus gepakt.. Geen idee waa die heen ging.. We waren met z'n 3en dus als we verdwaalde waren we met z'n alle.. Dus wat gebeurt ons?? Ja volgens mij heeft iedereen die dit lees het goed.. We waren verdwaalt!! We hebben echt de hele dag gelopen en de bus overal naar toe gepakt.. Komen we er vandaag achter dat we 1 straat van mijn huis af waren!! Ja ik hoor iedereen lachen!! Maar we kunnen er nu ook zelf om lachen.. En mijn papa zei nog wel dat we maar 300 meter van mijn huisje af zaten maar welke kant we op moesten wisten we niet.. Dus toen we daar vanochtend binnen 3 minuten waren moesten we wel lachen.. S'avonds zijn we nog naar café Rembrand geweest.. Dat was best gezellig.. Alleen kreeg ik opeens heimwee.. Dat was wel een beetje minder.. Toen heb ik nog even (via Margriets telefoon) met mijn lieve vriendje geskyped.. Dat was wel heel fijn.. Toen ik net klaar was moesten we nog snel zijn ook nog want we hadden bijna de laatste metro gemist.. Wij rennen.. Dat was nog niet zo erg maar ik had facking hoge hakken aan!! Geen wonder dus dat ik nu rond loop met een dikke enkel.. Het was wel heel erg hilarisch!!
Vandaag zijn we naar stage gegaan met het busje.. Die school staat echt in een hele mooie wijk.. Heel veel plambomen en mooie huizen.. En het uitzicht was echt heel mooi!! Foto's komen nog.. Dus we hebben daar even rond gelopen en de school bekeken (vanaf de buitenkant).. En toen gingen we weer naar huis.. We hebben trouwens ook een telefoon gekocht.. Een hele mooie uit het jaar 0!! hihi.. Met, niet uiterst onbelangrijk, een Spaans nummer.. Nu kan ik goedkoop bellen.. Ik heb nu al mijn beltegoed alweer bijna op.. Ik kreeg zelf al een Spaans SMSje dat er nog maar minder dan 5 euro beltegoed op staat.. Echt zo grappig.. En dan heb ik eigenlijk alleen nog maar mijn familie en mijn vriendje gebelt.. Echt slecht eigenlijk..
Maar ik ga nu stoppen anders ben ik een beetje niet gezellig ofzoo..
LoveYouAll!!
xoxo
Gaby
Hee lekkerding
Gaat er nou alweer iets fout, nou gaat lekker(ligt niet aan mijn internet xD) heb ik net een verhaal getikt. mr goed wat er zo'n beetje instond is dat ik eigenlijk alles al weet wat je in je blog schrijft mr dat het wel leuk is om alles nog een keer terug te lezen. je moet wel iets aan dat internet gaan doen zo gauw je die huisbaas spreekt want dit schiet ook niet op of je probeert de router zelf te resetten misschien helpt dat ook wel. Ik hoop dat ik je zo nog ff op skype spreek ook al is het zowat 2 uur. Mijn motto is nu hoe meer skype met
Gaby hoe beter xD dus hopelijk tot snel loveyou xxxxxxxxxxxxxxxxxxx